Min första trikåmössa!
Eller okej, min andra. Den första blev ju så liten att inte ens mitt lilla huvud trivdes att ha den som ett yttre skinn. KAN bero på att jag var lite snabb i vändningarna och inte uppmärksammade att det var barnstorlek det handlade om! Sen gjorde jag den här. Och den blev lite för stor. Men jag gillar den ändå! Kladdade lite färg på den också. Gillar när det är lite "häng" på mössan. Men ifall man fryser om öronen och kan tänka sig att skippa det berömda hänget en stund eller bara vill dölja texten så kan man förstås vika upp nedre kanten och på så sätt få en vanlig mössa utan tjusiga detaljer. Då sitter den plötsligt helbra på mitt huvud också!
Nu ville ju inte jag agera modell egentligen, men en av mina fina lampor ställde snällt upp på det! Fast nu bjuder jag iaf på en småanonym bild så att ni får ett hum om hur den kan se ut på någon som inte är ett äkta ljushuvud:Äntligen en sängkappa!!


Så blev den gjord till slut! Den där sängkappan som skulle dölja allt bråte under min högbenta säng. Det måste nog varit ett år sedan eller så som jag bestämde mig för att skaffa en sådan. Sedan dess har jag stört mig nå enormt på hur skräpigt det sett ut så fort man inte har haft överkastet på (vilket är nästan jämt).
Det som främst behövdes var 2,5 gamla "singellakan". De har mest legat och skräpat hos mig sedan jag för ganska många år sedan blev med en 120's säng. (Ska tilläggas att även det översta påslakanet är skapat av två av dessa överblivna gamla lakan.)
Sedan kom jag även på att jag ville sätta dit ett gäng öljetter för att hålla ihop sidorna lite extra. Det såg faktiskt snyggare ut än jag tänkt mig, och jag slipper det där urgulligt tokromantiska. Då kom även två skosnören till användning. Dessa snören kan man ju faktiskt ersätta med vilket band/vilken färg man nu vill ha för tillfället.
Men fråga mig inte hur jag gjorde, för jag har bara knåpat efter förmåga och fått ändra lite hit och dit innan jag slutligen fick ihop det hela.

So much better anyway!!

Nu återstår att få det mysigt i alkoven i övrigt.

RSS 2.0