Halsband - Drake

Detta är det första helt egendesignade smycket i min s.k "vuxna historia", men inte så mycket till design heller, med tanke på hur enkelt det är. Men jag förbereder mig för mer "oenkla" smycken. Dock lär detta användas ganska flitigt tillsvidare.

Material: En berlock, en liten karbinhake, en kedja som karbinhaken kan fästa direkt i, samt två öppningsbara metallringar, för fastsättning av berlocken i kedjan och för att fästa karbinhaken i ena änden.

Ett superenkelt sätt variera hur högt/lågt man vill att berlocken skall hänga.

I like my dragon!


Oversizetee

Det var ett tag sedan jag sydde den här, men iaf... Fann en vit stuvbit i superskön trikå som jag kände att jag bara var tvungen att göra ett riktigt skönt slapparplagg av. Here's the result!
T-shirten är riktigt enkel, med en framsida och en baksida. Halsringningen klippte jag till lite extra efter att jag sytt ihop fram- och bakstycke. Där har jag freestylat lite då jag först har en rå kant och sedan ytterligare en smal remsa i samma tyg påsytt längs hela urringningen.
Ärmslut och nederdel är fållad med tvillingnål. Eftersom det här tyget var så tunt och töjbart så valde jag även att lägga in vliselinband innan jag sydde fållarna. Det blev betydligt snyggare sömmar då.

Supernöjd, kan jag säga!


RSS 2.0