Ett stickat armband


Ett taffligt raggsocksförsök...

Det finns en beskrivning på hur man stickar raggsockar med hjälp av Quick Knit, och självklart var jag tvungen att testa. Resultatet blev ju faktiskt ett par sockar också, fast det där med passformen var ju bara att glömma. Men det blir ju lätt så här då man inte läst beskrivningen tillräckligt noga för att fatta vilka teknikar som menas. Jag var lite för ivrig, helt enkelt. Och då får man skylla sig själv! Men jag får säkert användning för dom nån kall vinterdag när inte enbart skorna duger.

En mössa!

Jag har börjat sticka! Fusksticka, that is. För det enda jag hittills kan sticka på vanligt sätt är raka stycken, såsom... halsdukar och liknande. Quick Knit från Panduro är skojiga grejer! Jeflar va jag ska skapa varma accessoarer inför vintern! Jag hatar nämligen att frysa. Och lärde mig trots detta inte förrän för några få vintrar sedan hur härligt det är att verkligen vara rätt klädd.

Charlie var påtänkt som modell, men han satt bara stilla tills kameran kom fram. Ni ser ju... Så min väldigt stillsamma billig-i-maten-leguan fick ta det jobbet istället. Nu återstor nog bara namnlappen på den mössan. Sedan är den redo att användas! Och jag lovar, den är förödande varm inomhus iaf!

Väsktyger

Fick ju liksom en sjukdom kallad "blodad tand" då... Ganska fort efter att väskan var klar så var jag återigen på favvotygaffären. Just nu finns inga tankar på ytterligare väskor, dock. Jag har ju fått dille på garn nu istället. Men väsksuget lär återvända, och det känns skönt att ha säkrat tillgången på tyger jag verkligen fattat tycke för.

 


RSS 2.0