Två små väskor från förr
Det var några år sedan jag gjorde dessa nu. 2003 kanske, minns inte så väl. De är ju då i linne, och den gröna har jag kvar. Fast eftersom jag inte använde något stadgande mellan yttertyg och foder så syns det direkt när man har något lite tyngre i den. Dessutom har jag använt kardborre som stängningsfunktion, vilket har sina nackdelar. Inte vidare rymlig är den heller. Men ändå, det var en inte helt rutten början, eller hur?


Halterneckband till en "strapless bra"

Blev inspirerad av detta DIY-klipp på Youtube, så nu har jag gjort mitt första par "halter bra strap" till min befintliga BH med avtagbara axelband. Bra att kunna variera bh-banden efter tycke och smak.

 


Pimp a dress!

Jag tyckte att den här klänningen såg tråkigt avkapad ut nertill, så jag fixade ett lite finare "avslut" med hjälp av ett band! Visst ser den mer enhetlig ut nu, hela klänningen?Dörr blev sänggavel!

Jag var hos syrran i helgen och hjälpte till med diverse måsten, och då fick jag även hjälpa henne fixa iordning en gavel till deras säng. Kul att varva måsten med pyssel! =) Jepp, hon är också en sån där pysseltok emellanåt.

Först har lös färg skrapats bort, och sedan har dörren fått två lager vit lasyr, så tunn att det knappt märks, mest för att det skulle vara lätt att torka med trasa och litegrann för att det skulle se liiite mer enhetligt ut, utan att det mörka skulle försvinna.

Min syster älskar ord som får en att le och tänka till, så hon hade köpt "KÄRLEK" i trä att limma fast på gaveln.

Som ni kanske ser så blev den rätt övermäktig när den hamnade på väggen. Den kanske hade kunnat få sitta lite lägre, men än så länge saknas ju sänglampor och de där vita, nötta sängborden som jag lovat att hålla utkik efter. Vi tror båda att det kommer se mindre lustigt ut när allt är på plats och hela rummet inretts klart.

Men här ser ni åtminstone början på något tjusigt!


 

RSS 2.0