Namntips?

Sitter här i sena timmen och försöker klura ut vad för namn jag ska märka mina framtida alster med (för det ska jag)... Eftersom jag fått för mig att "Itchi" redan finns så är det så klart uteslutet. Sen har jag även för något år sedan lyckats uppmärksamma att det finns ett märke som heter... Ichi? Lite osäker, men nåt sånt är det iaf.


Hevelin, bara? Det kan kännas lite tråkigt med ett "vanligt" namn, kan jag känna...

Förslag?

Jag har en udda liten present i åtanke till den som kommer med det vinnande förslaget. Så kom igen nu! Nej, jag tänker inte börja på den förrän jag vet vem som ska ha den. Fast... med så få tjuvkikare som jag hittills har (såna där som sällan vill lämna minsta spår efter sig, vill säga) så skulle det kunna sluta med ingen present alls. Så kom igeeen!

Ett linne!

Jag var ju så grinig igår för att jag inte hann få böckerna innan helgen... Så jag drog fram en av alla enfärgade stuvbitar i trikå som jag var ganska manisk på att köpa för nåt år sedan. Just för att skapa linnen och t-shirts... Bestämde mig för att slarva ihop en topp av nåt slag,  och valde därför ett grönt tyg som jag inte var så rädd om. Drog fram ett linne ur garderoben och använde som mall. Hade lite vitt kvar också. Ikväll blev linnet klart.
Det är hur som helst inte ofta man börjar med nåt slarvigt i tanken och det slutar med nåt som man känner sig riktigt nöjd med! Det brukar liksom fungera åt andra hållet...
 

Just ja... Idag fick jag hämta ut mina böcker! Kanske tur att dom inte kom tidigare, för då hade jag nog inte i ren frustration kommit mig för att sy detta linne!


RSS 2.0