En stege till klätterväxten...

Nu står den där. Lite lagom provisoriskt lutad mot klätterställningen av plast som solkat ner fasaden bra länge nu. Därför visar jag bara nederdelen av stegen.
 
 
 
 
Vid ett efterlängtat besök i sommarstugan i Öviks skärgård för en dryg vecka sedan tog jag, sambon och vår nya lilla familjemedlem, havanaisen Boss, en promenad till en stenig strand på andra sidan ön. Där gick jag runt och samlade drivved medan sambon satt i solen och njöt av utsikten.
 
Strax efter hemkomsten därifrån satte jag mig ner för att knyta ihop min lilla stege med något slags natursnöre... Märkte relativt fort att det inte alls såg så som jag hade föreställt mig. Skräpigare stege är nog svår att hitta. Ful och ranglig som tusan. Och snörena satt allt lösare. Så igår, efter några dagars funderingar, bestämde jag mig för att borra och skruva istället. Gjorde detta från baksidan av stegen så att inga skruvskallar skulle bli synliga, å hej vad fint och stadigt det blev!
 
Nu har jag ett fysiskt minne av mitt paradis i rabatten här hemmavid! Tror det kommer bli fint när min Clematis växt till sig och börjat klättra på stegen.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0