Änglaörhängen

För någon vecka sedan fyllde min näst äldsta syster år. Det finns mycket att säga om henne, men den enda informationen värd att veta i detta fall är att hon älskar roliga örhängen, blått och älvor. Hon är inte den som gläds mer åt sånt som är dyrt än det som är billigt, så länge det gör henne glad. Jag kunde ha köpt ett par örhängen på exempelvis Glitter åt henne, men fick som för mig att det vore trevligare med något lite mer personligt. Så dagen innan hennes födelsedag köpte jag hem lite grejer och knåpade ihop ett par örhängen (efter inspiration från pearlized.se) efter min knappa förmåga. Och änglar är väl ändå rätt nära besläktade med älvor va?


 

Nu har änglarna (iom min senaste erfarenhet av posten) skickats med privatbud och jag vet att de i detta nu ligger på familjens köksö i väntan på att syster ska komma hem från arbetet. Sent, men väldigt säkert, kom de alltså fram. =)

Kommentarer
Postat av: En storasyster

Jättefina! Den katt du gjorde till mig är min absoluta favorit bland "prydnads"sakerna. Vid varje flytt blir den ordentligt inrullad i ett lakan eller påslakan för att säker på att den inte skadas.

2011-07-21 @ 12:34:42
Postat av: Hevelin svarar

Jag är så himla glad att du tycker om den så mycket, Storasyster... Dock så var det ett bra tag sedan jag gjorde den, så om du kan skicka mig en bild på den så skulle jag bli ännu gladare!

2011-07-26 @ 23:33:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0