SleepwalkerEtt  chansartat spontanprojekt.
Fick för mig att skvätta lite rött på en t-shirt inköpt på H&M, och ångrade mig lite när jag upptäckte att det såg så makabert ut. Men tänkte att då får det väl bli ännu mer makabert.
Killen kallar mig sleepwalker ibland (fastän jag aldrig lyckats sleepwalka så här långt, bara sleeptalka =P) och skämtar då och då om hur farligt det är att sova bredvid en sådan om natten. Detta vore väl hans största fasa i så fall... ;) Det var hur som helst hans idé att det skulle stå just "Sleepwalker" på tröjan.

Har som ni kanske ser även målat lite med händerna. Och längs ena sidosömmen målade jag först en svart remsa och ovanpå den har jag använt en schablon och fyllt i med vit färg. Det var inte så skoj att fästa schablonen just över en söm, för den ville ju inte ligga helt plant mot tyget då. Så det blev en hel del spill inunder, och jag fick sitta med pensel och snygga till samtliga bokstäver. Det tog alltså sin tid! Dessutom var tyget i sig lite jobbigt att arbeta med då det var så sladdrigt. Den svarta sidoremsan ser åtminstone till att texten inte skrynklar sig så mycket.

HÄR kan du läsa om schablontryck!

Sorry för dåliga bilder! Jag får alltid för mig att ta kort då det är mörkt, och jag är inte mycket till fotograf heller.

RSS 2.0