Den s.k. dagiskassen!

Har blivit extremt sugen på att göra mig en egen handväska att stolt bära runt på, men jag har ju fortfarande inte mycket till syvana, utan känner att jag måste börja enkelt. Dessutom är det inte så lätt för en kräsen typ som jag att hitta ett mönster som jag verkligen gillar och som inte verkar alltför invecklat.

Letade runt lite och har på flertalet sybloggar hittat modeller baserade på knåpmoderns dagiskasse. Så jag bestämde mig för att testa med lite tyg som jag hade liggandes här hemma. Sedan ritade jag ut en liknande modell och satte igång. Nu är ju det här med vackra blomtyger inget för en döskallekär typ som jag, men ett prov må ju göras och det behöver inte vara något som absolut måste passa mig. Väskan har dock fått ett svart fodertyg och det blev faktiskt en trevlig kontrast. Ska tilläggas att jag inte följde beskrivningen helt, men man är ju fri att göra lite som man vill!
 


Och visst blev det lite skavanker, man det är ju sånt man ska lära sig utav!
Kommentarer
Postat av: Lucia

Det var väl ett bra första försök... när man har sytt 30 så är det inte lika kenpigt. Snyggt att den är vändsydd, har själv bara gjort det på ett fåtal!

2010-04-25 @ 21:18:30
URL: http://uplandsgarden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0